Een Yoga app voor beginners en voor ervaren yogi’s

Dezer dagen staat de wereld helemaal op z’n kop. We vechten samen tegen een onzichtbare vijand die jong en oud aanvalt. Het corona-virus heeft ons in z’n macht, en drastische maatregelen zijn nodig om de verspreiding tegen te gaan. Wie thuis kan blijven, moet thuisblijven. Wie buiten komt, doet dan enkel voor noodzakelijke verplaatsingen naar het werk, naar de winkel, naar de apotheek, of om individueel of in gezinsverband een frisse neus op te halen.

Deze veranderingen brengen heel wat negatieve vibes met zich mee, en die vibes wil ik samen met jullie wil omzetten in positieve vibes. Neem de tijd om jouw yogamatje uit te rollen, om quality time met je familie door te brengen, om een video call te doen met wie je liefhebt maar niet bij jou inwoont, om stil te staan bij kleine gelukjes en dankbaar te zijn dat je in goede gezondheid bent (dat hoop ik van harte!)

Ben je nieuw in Yoga? Dan bied ik tijdelijk mijn 3 Start 2 Yoga lespakketten gratis aan om je de basisprincipes onder de knie te krijgen. Ontdek het pakket rond Balans, Stretch en Kracht.

Had je reeds een wekelijks yogamoment in de studio in jouw buurt, maar valt dat tijdelijk weg? Dan kan je in de app ook tal van andere lespakketten ontdekken, zoals Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Yoga voor Sporters, Zwangerschapsyoga, Hatha Yoga, Poweryoga en nog zoveel meer.

Sterkte aan iedereen,
Stay healthy and stay safe,

Liefs, Evy