Elke dag yoga // Krijg vandaag 20% korting op de webshop

Wie Yoga ontdekt, start meestal met een wekelijks me-time moment thuis of in de studio. Een moment dat je vast in je agenda plant als een afspraak met jezelf. Naarmate je meer en meer into yoga komt, kan het zijn dat je op meerdere dagen een yogales volgt of yoga thuis afwisselt met yoga in een studio. Je vindt je eigen weg in jouw favoriete yogastijl(en) en laat de yogavibe binnensijpelen. Yoga nestelt zich in je gedachten, in je houding, in je gewoontes en is vanaf dan zoveel meer dan een moment voor jezelf. Het kan voor iedereen een andere uitwerking kennen; het kan je zelfbeeld versterken, je liefde voor jezelf én voor anderen doen groeien, je meer relativeringsvermogen geven of ruimte geven om dingen vanop een afstand te bekijken. Yoga wordt je way of life.

Elke dag yoga, elke dag werken aan een betere versie van jezelf.

Dankbaar voor wat yoga ons geeft en leert zetten we Yoga centraal op internationale yogadag, zodat iédereen kan kennismaken met datgene dat ons leven verrijkt.

PS: Een feest is pas compleet als er een cadeau bij hoort, dus geef ik enkel vandaag 21/06/2020 20% korting op mijn 2 yogaboeken (Yoga met Evy / Kinderyoga) en op de lespakketten die je via de webshop kan aankopen.
Gebruik de code YOGADAG op de webshop.

Yoga met Evy boek aan €7.99 ipv €9.99 – Kinderyoga boek aan €14.39 ipv €17.99