Yoga met Evy dag

Details:

E-mail evy@yogametevy.com Categorie Yoga met Evy dag

UITVERKOCHT

Benieuwd naar andere Yoga met Evy events? Ontdek alle events op www.yogametevy.com of volg Yoga met Evy op facebook en instagram.

Zin in een dag vol ontspanning en inspiratie? Omcirkel dan alvast 14 december in je agenda.

Laat je onderdompelen in de wereld van yoga 🧘 , zowel beginners als gevorderde yogi’s zijn meer dan welkom. Ik voorzie voor ieder van jullie een matje en een goodmorning & afternoon yoga sessie 🧘 . Na de goodmorning yoga schuiven we onze voetjes onder tafel voor een gezonde brunch 🥝 en volgt een inspirational talk.

Dat is niet alles, want in de namiddag voorzien we een handen-uit-de-mouwen workshop van House Raccoon waarin je zelf aan de slag gaat om een eigen, uniek bloempotje, onderlegger of theelichthouder te maken. Snuister al eens door de collectie van House Raccoon, you’ll love it!

Agenda

9u Goodmorning yoga met Evy
10u30 Brunch
12u Inspirational talk
13u Workshop (House Raccoon)
15u30 Afternoon yoga met Evy
17u einde met goodiebag

Locatie

De Koolputten
Koolputten 2
9520 Waasmunster

(Overnachting is mogelijk in B&B De Koolputten. Gelieve hiervoor rechtstreeks contact op te nemen met De Koolputten met vermelding van het Yoga met Evy event)

Prijs

€125 p.p. voor het volledige programma, en je neemt een eigen gemaakt House Raccoon terrazzo object (onderleggers, theelichthouder, bloempotje,…) én een goedgevulde goodiebag mee naar huis 🛍️

Reserveer snel je matje, de plaatsen voor deze Yoga met Evy dag zijn beperkt.

Datum:

Tijd:

Locatie:

Koolputten 2, 9520 Waasmunster